Lavea Media Logo

Lavea Media on täyden palvelun sisällöntuotantotoimisto. Tarjoamme kaikki viestintäpalvelut näppärästi saman katon alta. Yrityselokuvat ja -kuvaukset ovat ydinosaamistamme.

Palvelemme ilolla ja innolla kaiken kokoisia asiakkaita. Suurteollisuuden parissa olemme kotonamme.

Ymmärrämme sisäisen viestinnän tärkeyden, hallitsemme teknisen kuvauksen ja tiedämme, milloin turvallisuus ja luottamuksellisuus ratkaisevat.

Brändejä jotka luottavat meihin

Olemme auttaneet näitä brändejä saamaan viestinsä tehokkaammin ja vetoavammin perille.


Modus operandi


Kyselemme ja kuuntelemme

Kyselemme ja kuuntelemme paljon. Vuolas mielenkiinto kuljettaa meitä kohti asiakkaamme tarpeita. Kun tavoitteet ja haasteet ovat selvillä, voidaan keskittyä siihen, millainen tuote nämä tarpeet täyttää. Vuorovaikutus ei jää tähän. Pidämme asiakkaan kuuloetäisyydellä projektin loppuun asti.

Ideoista suunnitelmiksi

Monitaitoisen ydinjoukkomme lisäksi käytössämme on luotettu erityisosaajien alihankintaketju. Käsissämme ideoista syntyy tarkkoja, toteutuskelpoisia ja omaleimaisia suunnitelmia. Niin erikoista ideaa tuskin tulee, ettei meiltä löytyisi sille tekijää. All you need is LAVEA.

Muovaamme tarpeisiin sopivaa

Tahdomme tarjota tehokkaita, luovia ja näyttäviä ratkaisuja. Mutta sellaiset eivät synny kaikki samasta muotista. Me muovaamme jokaiselle asiakkaalle omanlaisen ratkaisunsa. Emme tarjoa liukuhihnatuotteita.

Toteutamme yli toiveiden

Asiakkaan toiveiden ylittäminen on meidän juttumme. Emme etsi pikavoittoja vaan pitkiä asiakassuhteita. Sellaisia, joista hyötyvät molemmat. Haluamme olla yrityskaverisi, joka pysyy rinnalla myös hankalina aikoina.

All You Need Is Lavea

Palvelumme

Palvelumme kattavat laajasti kaikki markkinointitarpeesi aina videotuotannoista graafiseen suunnitteluun. All you need is Lavea.

Videotuotanto

Tarina

Valokuvaus

Videotuotanto

Tarina

Valokuvaus

Kysymyksiä? Vastaamme mielellämme.

Laadukas sisältö syntyy Lavean kokeneiden ammattilaisten käsissä

Olemme tiivis ja työllemme omistautunut tiimi, joka on toiminut pitkään saman katon alla Suomen Turussa. Tunnemme toistemme vahvuudet perinpohjaisesti, joten projektiin kuin projektiin on luonteva loikata — vaikka vauhdista. Komeaan lopputulokseen ei tarvita isoa tuotantobudjettia.

Anna Lavean kertoa tarinasi

Anna meidän välittää viestisi vetoavasti kaikkia visuaalisen tarinankerronnan keinoja hyödyntäen. Luomme vakuuttavia, omaleimaisia ja mieleen jääviä kokonaisuuksia, joiden avulla saavutat tavoitteesi. Ota yhteyttä vielä tänään.

Puhelin +358 (0) 400 937345 Sähköposti info@lavea.fi.

Soita nyt