Turussa 2013 perustettu Lavea Media Oy on sisällöntuotantotoimisto, joka toteuttaa korkeatasoista sisältöä ja tuotantopalveluita yritysviestinnän ja -markkinoinnin tarpeisiin palvellen myös elokuvateollisuutta.

Lavean ydinosaamista ovat videotuotannot, valokuvauspalvelut, verkkosisällöntuotanto, käsikirjoituspalvelut, graafinen suunnittelu ja elokuva-alan tuotantopalvelut. Palvelemme päivittäin kaikenkokoisia asiakkaita, mutta suuryritysten työmailla olemme vahvimmillamme.

Lavea kertoo yrityksesi tarinan vakuuttavasti ja näyttävästi. Toteutamme yritysvideot avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kaiken käsikirjoituksesta kuvaukseen ja editointiin varmistaen, että yrityksesi viesti välittyy ja erottuu joukosta edukseen.

Lavealla on vuosien kokemus erikokoisten yritysten palvelemisesta. Palveluumme luottavat niin Ravantit Oy ja Paneelipojat kuin Meyer, Mars Nordics, Bunge, Mammoet ja Costa Cruises.

Palvelemme innolla kaikenkokoisia yrityksiä, mutta suurteollisuuden tontilla olemme kotonamme. Komeiden videotuotantojen lisäksi näemme sisäisen viestinnän avainkohdat ja ymmärrämme teknisen kuvauksen tarpeet. Luottamuksellisuus ja turvallisuus ovat ydinarvojamme asiakassuhteissa.

Lavea tuottaa myös palveluita elokuva- ja TV-teollisuudelle. Yhteistyökumppaneinamme ovat olleet mm. Hope Productions, Långfilm, Aamu Film Company, Helsinki Filmi, Drama Corp ja Deutsche Welle. Palvelumme sisältävät mm. kuvauspaikkojen etsimisen, kuvauspaikkajärjestely ja still-kuvauksen.

Laaja kokemuksemme ja kattava alihankkijaverkostomme takaa sen, että tuotannot valmistuvat ajallaan ja budjetin rajoissa. Haluamme olla helppo valinta yrityksellesi. Me huolehdimme asiat kuntoon, jotta sinun ei tarvitsisi. Haluamme ylittää odotuksesi, kun valitset Lavean.

Ota yhteyttä, niin jatketaan keskustelua kahvikupin ääressä.

Puhelin +358 (0) 400 937345 Sähköposti info@lavea.fi.