It's not strictly business. We take this personally.

All You Need Is Lavea

Kuvaus

Välillä roikumme kamera kourassa helikopterin ikkunasta saaristomaiseman yllä. Joskus kuvattavana on hampurilaisannos kortteliravintolan keittiössä. Saatamme virittää pari tusinaa kameraa dokumentoimaan Pohjoismaiden suurimman telakkanosturin valmistumista. Olivat kuvausolosuhteet miten eksoottiset tai arkiset hyvänsä, lopputulos ratkaisee aina.
Toteutamme yrityksesi tarpeisiin sopivat kuvat ja videot ripeästi ja kustannustehokkaasti. Tartumme työhön innolla, oli kyse sitten loistoristeilijän filmatisoimisesta tai henkilökunnan some-potreteista.

Näyttävä yrityselokuva vai nopea kuvauskeikka? Sen valitset sinä. Me lupaamme: aina näyttävää ja laadukasta. Kustannustehokkaasti.

Palvelumme


  • Valokuvaus
  • Video & Aerial Photography
  • Time-lapse Production
  • 3D Imaging/360 Imaging

All You Need Is Lavea

Tarina

Elämme tarinoiden maailmassa. Jokaisella tuotteella, brändillä ja yrityksellä on tarinansa. Asiakkaalle on kerrottava sellainen tarina, joka muistetaan. Ei riitä, että otsikko kiinnostaa. Sisällöstä on oltava myös hyötyä.

Kaipaako yrityksesi apua sisällöntuotannon, natiivimainonnan, yritysblogin, uutiskirjeiden, some-viestinnän, sisäisen viestinnän tai vaikkapa yrityselokuvan kanssa? Anna meidän auttaa. Kuinka tuotteen erityisyys ja ainutlaatuisuus puetaan tarinaksi? Siitä huolehdimme me. Hyvä tarina vetää aina puoleensa – ja mikä tärkeintä, se aktivoi.

Palvelumme


  • Creative Content Services
  • Concept Designing
  • Manuscripts Services

All You Need Is Lavea

Kuvitus

Komean kuvan ja iskevän tarinan liimaa vakuuttavaksi ja havainnolliseksi kokonaisuudeksi taidolla toteutettu grafiikka. Huolella mietitty muotokieli ja käsityönä asiakkaan tarpeisiin sorvattu kuvitus syntyy graafikkomme kokeneissa käsissä.

Toteutamme muun muassa logot, yritysilmeet, strategiakuvitukset ja infografiikat. Taiomme tavanomaisesta säkenöivää. Harkiten laadittu ja vaikuttava visuaalinen ilme jää mieleen ja kestää aikaa. Se erottuu joukosta ja se muistetaan ensimmäisenä. Anna meidän yllättää sinut, jotta sinä voit yllättää asiakkaasi.

Palvelumme


  • Graphic Design
  • illustration

Anna Lavean kertoa tarinasi

Anna meidän välittää viestisi vetoavasti kaikkia visuaalisen tarinankerronnan keinoja hyödyntäen. Luomme vakuuttavia, omaleimaisia ja mieleen jääviä kokonaisuuksia, joiden avulla saavutat tavoitteesi. Ota yhteyttä vielä tänään.

Puhelin +358 (0) 400 937345 Sähköposti info@lavea.fi.

Soita nyt